Voetreflexologie


DE VOET VERTELT…..
VOETDIAGNOSTIEK, PREVENTIEVE GEZONDHEIDSCHECK EN KARAKTERANALYSE

Aan voeten valt veel af te lezen, ze laten zien hoe het met iemand gaat, lichamelijk en emotioneel.
De voet is de spiegel van de eigenaar.vb: de voet vertelt iets over de plaats die iemand inneemt in het leven. Mensen die brede voeten hebben zijn vaak praktisch gerichte mensen. Spiritueel ingestelde mensen hebben vaak smallere voeten.
Ook de nagels kunnen veel vertellen over gezondheid en emoties. Daarnaast geeft de kleur van de voeten info over de gezondheid. Maar het is een moment opname. Naarmate je meer meemaakt kan de voetvorm veranderen, net als de stand en vorm van de tenen.
De lengte van de tenen zegt iets over de wijze waarop iemand zich uit. Elkaar en jezelf begrijpen Het zal duidelijk zijn dat voetanalyse een  waardevolle hulp kan zijn in echtelijke relaties, gezinsrelaties enz. Je kunt veel meer begrijpen van de ander en van jezelf. Ook bij beroepskeuze, in de gehandicaptenzorg kan deze analyse van pas komen.
Ook bij babyteentjes is het van belang,omdat een baby nog niet kan praten. Als je het karaktertje kunt duiden is de analyse van belang bij het
opvoeden.

Seniorenvoeten
Ik ben erg geinteresseerd in seniorenvoeten, immers wanneer zij dooromstandigheden niet veel kunnen praten, kun je aan de voetkleuren en de elasticiteit van de huid al veel hebben.

Onbalans
Onbalans laat zich onmiddellijk zien aan de voeten, vaak lang van tevoren. Als hulpverlener kun je dan direct hulp bieden door op open wijze iemand inzicht te geven in het eigen proces.

Hulpmiddel voor de klassieke homeopathie
Voetanalyse is een prachtig hulpmiddel voor mij als klassiek homeopaat. Na het intakegesprek kan het immers een bevestiging zijn van wat de patient vertelt. Ook als dingen nog niet zijn verteld, juist dan kun je doeltreffender te werk gaan. En dat scheelt een hoop tijd.
Als je een voetanalyse wilt voor jezelf,voor het hele gezin of voor je pasgeboren kindje, meld je aan op tel.nr: 0182-584053
 

Voetreflexologie - Voor wie?

Speciaal mensen met rugklachten, spanningshoofdpijn,stress en knieklachten hebben hier baat bij.
Maar ook het Chronisch Vermoeidheidssyndroom, en klachten van emotionele aard kunnen worden verminderd.
Menstruatiepijn en chronische pijn kunnen worden behandeld. Het verzet tegen pijn kan worden verminderd en zo wordt het leven wat vrolijker.
Omdat ik Quantum Touch therapeut ben, geef ik energie door. Maar het lichaam doet wat het wil en neemt de energie mee naar de plek waar het nodig is in het lichaam.
Ook bij Ontspanningsvoetmassage wordt het zelfgenezend vermogen aangesproken, net als bij homeopathie, mijn tweede discipline.
Ook kankerpatienten mogen worden gemasseerd maar altijd i.s.m. een arts.
Als Vingerreflexologe kan ik ook iets voor je betekenen bij emotionele problemen en traumaverwerking.


Meld je aan bij Jantsje Dekker, Westhaven 54, 2801pm te Gouda.

EEN VOETREFLEX BEHANDELING.ALS JE VOOR HET EERST KOMT,NEEM IK JE KLACHTEN OP,AAN DE HAND VAN EEN VRAGENLIJST.
DAN GA IK DE VOETEN ONDERZOEKEN EN MASSEREN ZODAT IK EEN BEELD KRIJG VAN JE GEZONDHEID.
VERVOLGENS GAAN WE SAMEN EEN BEHANDELPLAN OPZETTEN MET EEN DOELSTELLING.
WE GAAN SAMEN PROBEREN DE OORZAAK OP TE SPOREN.
KLACHTEN KUNNEN GEDEELTELIJK OF GEHEEL VERDWIJNEN.
EEN IS, NAAST HET WERKEN AAN EEN KLACHT OOK BELANGRIJK OM JEZELF BETER TE LEREN KENNEN. jE KUNT  ONDERSTEUNIONG KRIJGEN BIJ AFVALLEN, BIJ MENOPAUZEKLACHTEN, BURN-OUT EN OM DIEPER TE  ONTSPANNEN.

EVENTUELE REACTIES OP DE BEHANDELING:
HET IS ZAAK NA AFLOOP VAN DE BEHANDELING VEEL TE DRINKEN:JE GAAT NL ONTGIFTEN.
VOEL JE JE ANDERS DAN GEWOON:IK GEEF OOK NAZORG. BEL OF MAIL ME DAN, DAN KUNNEN WE HIEROVER COMMUNICEREN.
Op mijn site Massage-gouda.nl heb ik ook de ervaringen genoteerd van clienten hetgeen een opdracht van Total Health is waar ik mijn Opleiding volg.:12 voetreflex ervaringen in totaal.
Verdere ervaringen komen nog.
 
Error bij het opvragen van het content item.